RIVIERA INSTALL este o companie relativ tanara, insa tocmai acest aspect aduce in plus creativitate, elemente tehnologice de ultima generatie, pastrand linia de executie in cele mai moderne standarde.

Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul constructiilor. Astfel reusim sa ridicam executarea serviciilor in domeniu la nivel de excelenta.

 

Cu totii suntem pusi uneori in situatia de a exprima "asta e, suntem in Romania..." intr-o maniera acra si trista. Acum putem impreuna sa realizam lucruri la un nivel superior, astfel incat remarca anterioara sa devina "Traim in Europa. Pot pleca in concediu pana e gata..."

 

Aceste lucruri sunt posibile cand ai o echipa omogena, cu membri tineri, motivati si cel mai important, orientati catre cercetare si dezvoltare in domeniul in care activeaza.

 

Pentru ca toate aceste lucruri sa devina realitate, trebuie doar sa va faceti o viziune asupra celor dorite apoi sa ne contactati!

 

VIZIUNEA NOASTRA

RIVIERA INSTALL are ca viziune pentru urmatoarea perioada, sa devina prima alegere a clientilor nostri; acest lucru datorandu-se atat calitatii inalte in prestarea serviciilor oferite cat si fluiditatii si transparentei relatiilor comerciale.

 

Dorim ca optiunile clientilor si partenerilor sa devina simple, unice, preferandu-ne in detrimentul concurentei. In acest scop, venim in intampinarea lor cu preturi competitive, sprijinul operational si logistic de care au nevoie si nu in ultimul rand, calitatea imbatabila a serviciilor prestate alaturi de garantarea acestora.

 

Valori:

 

Profesionalism - atitudine responsabila, eficienta, construita pe baza experientei in domeniul in care activam cat si pe baza recomandarilor primite de la clientii nostri de portofoliu;

 

Prioritate - acordam clientilor nostri o atentie deosebita pastrand deschiderea catre cei potentiali si focusandu-ne pe clientii existenti si serviciile contractate;

 

Spirit de echipa - succesul nostru se datoreaza unei echipe omogene si a bunei colaborari a membrilor acesteia. Stimulam dezvoltarea si perfectionarea valorilor personale pentru a stimula dezvoltarea intregii echipe.

 

Pro-activitate - acordam o atentie deosebita oportunitatilor existente in piata si actionam unitar pentru realizarea scopurilor propuse, pastrand liniile trasate contractual in ceea ce priveste termenele si elementele de calitate a serviciilor prestate.

 

CONTACT

S.C. RIVIERA INSTALL S.R.L.

Romania, judetul Ialomita

Municipiul Urziceni, Str. Calea Bucuresti nr.81

 

CUI: 33268590

Reg. Comert: J21/227/12.06.2014

 

Telefon: +40 769 266 979

Email: office@rivierainstall.ro

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.