Diverse informatii utile

 

1. Foloseste cat mai multe materiale naturale

 

Materialele naturale pot fi u?or de obtinut, ieftine dar chiar si durabile si eficiente. Aceste materiale ne ofera un confort, un climat mult mai placut decat cele sintetice care se gasesc in comert. Materiale naturale care pot fi folosite la construirea unei case sunt piatra, lemnul, lutul, paiele, stuful, varul. Nu uitati ca acesta este o metoda sanatoasa chiar si pentru mediul inconjurator, pentru planeta.

 

2. Recomandam formele rotunjite curbate

 

In natura, rareori vedem forme ascutite, linii drepte sau alinieri perfecte. Toate astea ne feresc de eventuale accidente sau monotonie. Corpul uman nu este unul ascutit sau drept la fel cum niciun om nu este perfect. Este exact la fel si intr-o casa. Nu ar trebui sa ne deranjeze imperfectiunile, rotunjimile ne feresc de anumite accidente, iar finisarile asimetrice elimina monotonia. O casa cu forme organice reduce stresul!

 

3. Posibilitatea de a regla temperatura din interior este esentiala

 

Cel mai usor de facut acest lucru (cu materiale naturale) este sa construiesti ziduri exterioare cat mai groase si din materiale foarte bune termoizolante (cum ar fi balotii de paie), iar in interior sa folosesti cat mai multe materiale care absorb temperetura (mase termice) cum ar fi lutul, lemnul sau piatra. Astfel te poti asigura ca vei avea o casa calduroasa iarna (cu un necesar minim de energie) si racoroasa vara.

 

4. Conecteaza interiorul cu exterior

 

Casa nu trebuie folosita ca o izolare fata de lumea exterioara. Asigurati-va intodeauna ca ati proiectat suficiente ferestre, usi la locuri potrivite. Nu ezitati sa proiectati terase, pridvoare (prispe) sau, de ce nu, camere cu doar 3 ziduri (pentru noptile de vara).

 

5. Proiecteaza in functie de nevoi, de necesitati.

 

Casa mica, eficienta maxima. Foloseste fiecare spatiu intr-un mod practic, creativ, confortabil. In loc sa gandesti „am nevoie de un dormitor” mai bine gandeste „am nevoie de un loc unde sa pot dormi”...astfel vei putea beneficia de spatii care te vor recompensa.

 

 

CONTACT

S.C. RIVIERA INSTALL S.R.L.

Romania, judetul Ialomita

Municipiul Urziceni, Str. Calea Bucuresti nr.81

Bloc 304, Ap.9

 

CUI: 33268590

Reg. Comert: J21/227/12.06.2014

 

Telefon: +40 769 266 979

Email: office@rivierainstall.ro

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.